I dette nettkurset er målet mitt at DU skal bli en mester på gjærbakst.
Bli med meg inn på kjøkkenet hvor jeg viser deg mine hemmeligheter for hvordan du lager saftige, smakfulle boller som blir perfekte hver eneste gang.Spre duften av ferskbakte boller i kjøkkenet - meld deg på i dag!Dette får du på kurset:


Klassiske og saftige hveteboller
Klassiske, saftige og velsmakende hveteboller


Saftige og velsmakende hveteboller er noe jeg ønsker alle skal kunne mestre. Disse passer til mange forskjellige anledninger!

Fastelavnsboller - både de klassiske og de med bringebærkrem
Fastelavnsboller - både klassiske og med bringebærkrem


Klassiske fastelavnsboller er noe de aller fleste lager når fastelavnsdagen er her. Du får min favoritt-oppskrift med bringebærsyltetøy og krem, og hvis du vil lage en liten vri kan du enkelt lage en bringebærkrem.

Ultimate kanelboller med kremostglasur
Ultimate kanelboller med kremostglasur


Jeg digger kanelboller, og disse er virkelig gode. Skikkelig luftige, store og gode boller med masse fyll. Glasuren er prikken over i'en.

Dette sier andre om Idas nettkurs:


Opplever de fleste oppskriftene som enkle, mye fordi Ida er helt rå på å forklare! Filmene er gull verdt når man lurer på hvordan f.eks karamellsausen skal se ut. Det er vanskelig å skjønne kun ut ifra en oppskrift, så takk for filmene!

- TIDLIGERE KURSDELTAKER, KARAMELL OG SJOKOLADE


Flott kurs, lett å lære

- TIDLIGERE KURSDELTAKER, KARAMELL OG SJOKOLADE


Liker oppskrift på nettkurs. Lett å se ting. Du lager mye godt!

- TIDLIGERE KURSDELTAKER, KARAMELL OG SJOKOLADE


Muligheten til å lære tidsriktige og mer morderne oppskrifter. I tillegg er det en gevinst i å få kurset med både oppskriftshefte og video av framgangsmåte. Tips som krølling av bakepapir før man kler bakeformer er gode eksempler på kunnskap man ikke får direkte i en bakebok

- TIDLIGERE KURSDELTAKER, KARAMELL OG SJOKOLADE


Meget bra kurs!

- TIDLIGERE KURSDELTAKER, KARAMELL OG SJOKOLADE


Header test

"Jeg har brukt lang tid på å finne min beste grunnoppskrift som jeg bruker til alle bollene jeg lager - dette vil jeg lære deg å mestre i mitt nye nettkurs"

Ida Gran-Jansen


Ofte stilte spørsmål om nettkurset:


Hvordan foregår nettkurset?

Når du kjøper kurset får du eget logg-inn og kan se videokurset når du måtte ønske og du har tilgang til kurset på mobil, nettbrett og computer. Du har full kontroll på videoene og kan pause og/eller se noe om igjen så ofte du ønsker når du ser en leksjon.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang til kurset i 12 måneder etter du har kjøpt kurset, og i den perioden kan du se kurset så ofte du måtte ønske. Det er ingen begrensninger på hvor ofte eller hvor lenge du kan se en leksjon i løpet av de 12 månedene.

Hvor finner jeg oppskriftene til nettkurset?

Når du har kjøpt kurset vil du få tilgang til en oversikt over de forskjellige leksjonene. I denne oversikten vil du også kunne laste ned et detaljert oppskriftshefte som går gjennom alle ingredienser og fremgangsmåter for hver leksjon. Det er også en utskriftsvennlig versjon til deg som liker å ha fysisk oppskrift også.